210 6183580 - 582 | info@obi.gr

Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024

Συμμετοχή του ΟΒΙ στην 83η ΔΕΘ

Συμμετοχή του ΟΒΙ στην 83η ΔΕΘ
Ο ΟΒΙ θα συμμετάσχει και φέτος με περίπτερο στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Οι επισκέπτες της έκθεσης αλλά και οι ίδιοι οι εκθέτες, θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν από το περίπτερο του ΟΒΙ έντυπο και ηλεκτρονικό πληροφοριακό υλικό για την προστασία των εφευρέσεων και την καταχώριση των βιομηχανικών σχεδίων. Επίσης, θα μπορούν να συζητήσουν με στελέχη του Οργανισμού τυχόν απορίες τους για τη διαδικασία κατάθεσης αίτησης, τα τέλη, τη δυνατότητα Έρευνας μέσα από Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας και Βιομηχανικά Σχέδια και γενικότερα θέματα προστασίας της βιομηχανικής ιδιοκτησίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες που παρέχει ο ΟΒΙ στο κοινό του.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΒΙ – ΑΠΘ
Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 13.00 στην αίθουσα AKADEMIA, εντός του περιπτέρου 14 της ΔΕΘ, ο ΟΒΙ σε συνεργασία με το ΑΠΘ, θα πραγματοποιήσουν κοινή εκδήλωση με αφορμή τη συνεργασία των δύο φορέων για τη λειτουργία του νεοσύστατου Γραφείου του ΟΒΙ στις εγκαταστάσεις του ΑΠΘ και σκοπό τη δημιουργία ενός κόμβου καινοτομίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον προσανατολισμό και τις προοπτικές της συνεργασίας ΑΠΘ και ΟΒΙ για την προώθηση και την ενίσχυση της καινοτομίας στη Θεσσαλονίκη, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και ευρύτερα στη Βόρεια Ελλάδα. Επιπλέον, το κοινό θα μπορεί να ενημερωθεί για διάφορα θέματα που αφορούν το σύστημα προστασίας της Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας στην Ελλάδα.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει cocktail δικτύωσης στον ίδιο χώρο.
(Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα αναρτηθεί τις επόμενες ημέρες)