210 6183580 - 582 | info@obi.gr

Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024

Ο ΟΒΙ σε συνάντηση στην Κρήτη για το μέλλον της ελληνικής βιομηχανίας

Μια παραγωγική συζήτηση αναφορικά με τη βιομηχανία και τις εξαγωγές πραγματοποιήθηκε στις 16 Απριλίου στο Ηράκλειο Κρήτης, σε ημερίδα στο πλαίσιο του 2019 EU Industry Days, την οποία συνδιοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος και ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης.
Στόχος της συνάντησης ήταν η ενίσχυση του δημόσιου διαλόγου για το μέλλον της βιομηχανίας στην Ελλάδα και τα μέτρα για την στήριξή της.
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Σ. Πιτσιόρλας. Την Αξιωματική Αντιπολίτευση εκπροσώπησε η Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ και πρώην Υπουργός κα Ντ. Μπακογιάννη. Παρέμβαση με θέμα το Ευρωπαϊκό πλαίσιο βιομηχανικής πολιτικής απηύθυνε ο Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα κ. Γ. Μοσχόβης, ενώ στο πάνελ συμμετείχε ως ομιλητής και ο Γενικός Διευθυντής του ΟΒΙ Δρ. Ι. Καπλάνης.
Στη συζήτηση συμμετείχαν επίσης εκ μέρους των διοργανωτών, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης κ. Α. Καλαμπόκης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος κ. Α. Σαββάκης, καθώς και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου.