210 6183580 - 582 | info@obi.gr

Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας εγκαινιάζει το νέο γραφείο του στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη

Ανάπτυξη της Καινοτομίας στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη -Εγκαίνια του νέου Περιφερειακού γραφείου του ΟΒΙ σε δύο σημεία επαφής για το κοινό
Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας εγκαινιάζει τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 το νέο Περιφερειακό Γραφείο του με έδρα την Ξάνθη και την Κομοτηνή. Συνεχίζοντας την αναπτυξιακή πορεία του για την προώθηση της καινοτομίας σε ολόκληρη τη χώρα, ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) προχώρησε, μετά και την υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας με το Δίκτυο Συνδέσμων Βιομηχανιών Βιοτεχνιών Ανατολικής Μακεδονίας  και Θράκης (ΔΣΒΒΑΜΘ) τον Ιανουάριο του 2019, και σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ).
Στο πλαίσιο του νέου Περιφερειακού Γραφείου στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, θα λειτουργήσουν δύο σημεία επαφής με το κοινό, το πρώτο στην Ξάνθη με έδρα στο Κτίριο της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Βασ. Σοφίας 12) και το δεύτερο στην Κομοτηνή στο Κτίριο Διοίκησης του Συνδέσμου Βιοτεχνιών-Βιομηχανιών Ροδόπης τα εγκαίνια του οποίου θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα.
Στην εκδήλωση εγκαινίων η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη, χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Υφυπουργός Οικονομίας κ. Ευστάθιος Γιαννακίδης, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, κ. Χρήστος Μέτιος, ο Πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, Καθ. Αλέξανδρος Πολυχρονίδης, ο Γενικός Διευθυντής του ΟΒΙ, Δρ. Ιωάννης Καπλάνης, και εκπρόσωποι παραγωγικών και επιχειρηματικών φορέων.
 Προγραμμα _εγκαίνια_PATLIB_Ξάνθη