210 6183580 - 582 | info@obi.gr

Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Webinar EUIPO, Generating income and impact with IP licensing, 8 Ιουνίου 2021, 10:00 (CET)

Σας ενημερώνουμε πως ο EUIPO θα πραγματοποιήσει webinar που σχετίζεται με τη δημιουργία εσόδων, καθώς και τις θετικές επιδράσεις που αξιολογικά απορρέουν από την αδειοδότηση Διανοητικής Ιδιοκτησίας.
Το διαδικτυακό σεμινάριο διοργανώνεται από κοινού από Συμβούλιο 4iP και EUIPO.
Θα εξεταστούν η αδειοδότηση διανοητικής ιδιοκτησίας από τη διαδικασία σύναψης συμφωνιών, το περιεχόμενο της συμφωνίας άδειας χρήσης, καθώς και η επιχειρηματική βαρύτητα και αξία. Επιπλέον, θα συζητηθούν πώς αντιμετωπίζονται οι προκλήσεις που αφορούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ), καθώς και ο τρόπος με τον οποίο οι πρωτοβουλίες όπως το SME Fund μπορούν να συμβάλλουν στην αντιμετώπισή τους.
Το webinar, επίσης, θα προσδιορίσει ακριβώς τις πτυχές που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τη διαπραγμάτευση του βασικού περιεχομένου μιας άδειας χρήσης για να αποφύγετε ανεπιθύμητες συνέπειες στο μέλλον. Μια επαρκώς σχεδιασμένη συμφωνία (μη αποκάλυψης) μπορεί να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο για τη διαρροή πολύτιμων πληροφοριών κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων αδειοδότησης. Επίσης, θα αναλυθούν  και οι τρόποι με τους οποίους η Νομοθεσία περί Ανταγωνισμού μπορεί να περιορίσει τη συμφωνία αδειοδότησης που μπορείτε να κάνετε και τι χρειάζεται να κατανοήσετε εξαρχής γι’ αυτό λόγο.
Ημερομηνία διεξαγωγής: 8 Ιουνίου 2021, 10:00 (CET)
Γλώσσα: Αγγλικά
Εγγραφείτε στο webinar εδώ: https://euipo.blumm.it/event/ar/1/webinar-20210608-1000