210 6183580 - 582 | info@obi.gr

Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

Συμμετοχή του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας στην Ημερίδα της Ομάδας Mind The Minds, 22.01.2022

Ο ΟΒΙ συμμετέχει στην Ημερίδα της Ομάδας Mind the Minds, το Σάββατο 22.01.2022, 09:00-19:00, στο Ίδρυμα Ευγενίδου.
Η Ημερίδα με θέμα «Σύγχρονοι Έλληνες Εφευρέτες: Στρέφοντας το βλέμμα στην Ελλάδα που καινοτομεί», πραγματοποιείται με στόχο τη γνωριμία του ευρύτερου κοινού με 10 σύγχρονους Έλληνες εφευρέτες και 5 ειδήμονες από την αγορά της κατοχύρωσης εφευρέσεων. Οι ενδιαφερόμενοι θα παρακολουθήσουν ομιλίες από καταξιωμένους Έλληνες ευρεσιτέχνες, τόσο με φυσική παρουσία όσο και μέσω διαδικτύου, με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό, των οποίων το έργο έχει διεθνή αναγνώριση. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν πληροφόρηση από ομιλίες νομικών, ακαδημαϊκών, όπως και από νεαρούς εφευρέτες οι οποίοι βρίσκονται σε πιο πρώιμα στάδια εξέλιξης, αλλά και ανθρώπων της επιχειρηματικής αγοράς.
Τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) θα εκπροσωπήσει η κυρία Αικατερίνη Μαργέλλου, Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια & Διευθύντρια Νομικής Υποστήριξης στον ΟΒΙ. Η ομιλία, αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία ενημέρωσης για τις υπηρεσίες υποστήριξης των εφευρετών που προσφέρει ο Οργανισμός.
Ποια είναι η Ομάδα:
Η ομάδα Mind The Minds δημιουργήθηκε με στόχο τη σύνδεση της εφευρετικότητας του ανήσυχου μυαλού με την επιχειρηματικότητα.
Σελίδα του event: