210 6183580 - 582 | info@obi.gr

Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024

3ο webinar για τη «Διανοητική Ιδιοκτησία και τις ΜμΕ στην Ψηφιακή Οικονομία» – 7 Ιουλίου 2022

EU-U.S. Trade and Technology Council Working Group 9 

Μία από τις δέκα Ομάδες Εργασίας που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του Συμβουλίου Εμπορίου και Τεχνολογίας (Trade and Technology Council) – σχετικά με την προώθηση της πρόσβασης και της χρήσης ψηφιακών εργαλείων από τις ΜμΕ – επικεντρώνεται στη διασφάλιση της πρόσβασης αυτών, τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες, με έμφαση στην καινοτομία, την ανάπτυξή τους, καθώς και την ανταγωνιστικότητά τους.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η κυβέρνηση των ΗΠΑ, ως συμπρόεδροι αυτής της Ομάδας Εργασίας, φιλοξενούν μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων σε συγκεκριμένους τομείς. Η 3η διαδικτυακή συνεδρία επικεντρώνεται στην «Διανοητική Ιδιοκτησία και τις ΜμΕ στην Ψηφιακή Οικονομία» και  θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου 2022 από τις 15:00 έως τις 17:00 (ώρα Βρυξελλών) με τη μορφή μιας δίωρης εικονικής συνάντησης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλητές από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την κυβέρνηση των ΗΠΑ, οι οποίοι θα παρουσιάσουν και θα συζητήσουν θέματα που έχουν μεγάλη σημασία για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και αποτελούν μείζονα προτεραιότητα για τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής, που θα βρείτε εδώ: EUSurvey – Survey (europa.eu)

Όλοι οι επιβεβαιωμένοι συμμετέχοντες θα λάβουν έναν σύνδεσμο για τη σύσκεψη.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, μπορείτε να στείλετε ένα e-mail στο TTC-WG9@ec.europa.eu