210 6183580 - 582 | info@obi.gr

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας ΟΒΙ & Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ)

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), στο πλαίσιο της παρουσίας του στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ανανέωσε το Σύμφωνο Συνεργασίας που διατηρεί με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
Στον φιλόξενο χώρο του Επιμελητηρίου, που ιστορικά στηρίζει και ενημερώνει χιλιάδες μέλη του από το 1925, τον γενικό Διευθυντή του Οργανισμού, κ. Παναγιώτη Κανελλόπουλο υποδέχθηκαν η Α’ Αντιπρόεδρός του, κυρία Χρυσάνθη Γεωργιαδου Γρανούζη και ο κ. Άκης Πούλακας, Μέλος Δ.Σ. ΕΕΘ, Πρόεδρος της επιτροπής Νεοφυών Επιχειρήσεων.
Η συνεργασία των δυο εταίρων θα συνεχιστεί με περισσότερες πρωτοβουλίες και δράσεις στην Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή, με σκοπό την αρωγή των επιχειρήσεων κάθε κλάδου, σε θέματα που άπτονται την ενημέρωση σε θέματα Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.
Ο ΟΒΙ, ως νέα ενιαία εθνική Αρχή, συμβάλλει στην πληροφόρηση των επιχειρηματιών για όλους πλέον τους τίτλους Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας που τους αφορούν: εφευρέσεις, εμπορικά σήματα, βιομηχανικά σχέδια, καθώς και την παροχή τεχνολογικής πληροφόρησης.