210 6183580 - 582 | info@obi.gr

Παρασκευή, 9 Αυγούστου, 2024

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας συμμετέχει στην Έκθεση «Αυτοκίνηση – Electromobility 2023»

Η Έκθεση «Αυτοκίνηση – Electromobility 2023» ανοίγει τις πύλες της για το κοινό αύριο Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do).

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) συμμετέχει στη γιορτή της αυτοκίνησης με περίπτερο (Δ37) και στελεχώνεται με καταρτισμένο προσωπικό το οποίο θα βρίσκεται στη διάθεση του ενδιαφερόμενου κοινού καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης, με στόχο την ενημέρωση και καθοδήγηση του σε θέματα που άπτονται  της Βιομηχανικής  Ιδιοκτησίας και της καινοτομίας.

Την τιμητική της φέτος έχει η Ηλεκτροκίνηση. Οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δουν στην πρώτη τους εμφάνιση, εκτός των άλλων, και αμιγώς  ηλεκτρικά καθώς και Plug-in Hybrid αυτοκίνητα. Περισσότερα από 25 χρόνια, οι διοργανωτές της επιτυχημένης και μοναδικής Έκθεσης με επίκεντρο το αυτοκίνητο «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ» προσφέρουν τη δυνατότητα στους φίλους των τεσσάρων τροχών να είναι οι πρώτοι που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις αφίξεις των καινούριων μοντέλων, να ενημερωθούν για τα τελευταία νέα στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς και για τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της Έκθεσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ – ELECTROMOBILITY 2023», παράλληλα θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το «1ο Συνέδριο Energy Save». Πρόκειται για το πιο σημαντικό συνέδριο για την αυτοκίνηση και τις νέες τεχνολογίες με κεντρικό θέμα τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος. Το συνέδριο θα διεξαχθεί η Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023, στο Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Σημαντικές πληροφορίες:

Τοποθεσία: Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO)

Περίπτερο ΟΒΙ: Δ37

Η έκθεση θα ανοίξει επίσημα τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνει επισκέψιμη έως και την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή 15:00 – 21:00
Σάββατο & Κυριακή 10:00 – 21:00

Κοστός εισιτηρίου: 8€

Parking: Δωρεάν
Test Drive: Δωρεάν