210 6183580 - 582 | info@obi.gr

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024

Συμμετοχή του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας ως θεσμικός συνεργάτης (State Partner)

Σας ενημερώνουμε με πολλή μεγάλη χαρά, πως στελέχη του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) και του European Patent Office (EPO) European Patent Office θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα τρέξουν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στις διαδρομές μεταξύ 5, 10 και 42 χιλιομέτρων, το Σάββατο 11/11 και την Κυριακή 12/11 2023!
Η συμμετοχή του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας ως State Partner έχει σκοπό τη συμβολή του στον επετειακό εορτασμό των 40 ετών Αυθεντικού Μαραθωνίου, καθώς και τον εορτασμό των 50 ετών European Patent Convention (EPC) που συμπληρώνει ο μεγάλος ευρωπαϊκός Οργανισμός!
Η εκκίνηση για τον 40ο Μαραθώνιο Αθήνας δόθηκε χθες με τη συνέντευξη Τύπου στο εντυπωσιακό και εμβληματικό Μουσείο της Ακρόπολης, στο Αμφιθέατρο «Δημήτριος Παντερμαλής».
Σαράντα ημέρες πριν από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, η πρώτη συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε με σκοπό να ανοίξει τη φετινή επετειακή διοργάνωση, στη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του τετραημέρου, καθώς και νέες δράσεις.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε στους δημοσιογράφους και το παραβρισκόμενο κοινό το logo επικοινωνίας μεταξύ ΟΒΙ & ΕΡΟ, και έγινε μεγάλη αναφορά στις στενές ευρωπαϊκές θεσμικές συνεργασίες μεταξύ Ελλάδας και εξωτερικού. Δόθηκε, επίσης, στη δημοσιότητα το σχέδιο του μεταλλίου της φετινής διοργάνωσης, η καινούρια τσάντα που θα παραλάβουν οι δρομείς με όλο τον εξοπλισμό τους, όπως επίσης έγινε και μνεία στους θεσμικούς φορείς και χορηγούς που στηρίζουν το διεθνές εγχείρημα.
Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας και το European Patent Office θα συμμετέχουν με παρουσία στελεχών τους με περίπτερο στην έκθεση Marathon Expo στο Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do) και αντίστοιχο περίπτερο στο Marathon Village απέναντι από το Καλλιμάρμαρο, με τηλεοπτικές μεταδόσεις, με επικοινωνιακό οπτικοακουστικό υλικό τους σε διάφορα σημεία στην πόλη, κ.α.
Την τοποθέτηση τους στην 1η Συνέντευξη έκαναν με χαιρετισμό τους:
Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα
Ο Αναπληρωτής Υπουργός αθλητισμού, Γιαννης Βρούτσης
Η Υφυπουργός Τουρισμού, Έλενα Ράπτη
Η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, Νίκη Αραμπατζή
Ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος
Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ και επικοινωνίας του ΟΠΑΠ, Γιαννης Ρόκκας
Η επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Νιόβη Ρίγκου
Ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού και πολιτισμού του Δήμου Μαραθώνα, Νικόλαος Καραγιάννης
Η γλύπτρια και ζωγράφος που φιλοτέχνησε το μετάλλιο του 40ου μαραθωνίου, Βάνα Ξένου
Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για τη συμμετοχή μας στον Αυθεντικό Μαραθώνιο το επόμενο χρονικό διάστημα.
Video δηλώσεων: