210 6183580 - 582 | info@obi.gr

Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Συμμετοχή ΟΒΙ στην 1η Διεθνή Έκθεση INDUSTRY.TEC/ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), συνεπής στην υποστήριξη των δυναμικών παραγωγικών μονάδων της βιομηχανίας, συμμετέχει με περίπτερο και στελέχη του στην 1η Διεθνή Έκθεση INDUSTRY. TEC/ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, το τριήμερο καινοτομίας Βιομηχανικού Εξοπλισμού, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες και οι επαγγελματίες του κλάδου, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά εκθέτες που εκπροσωπούν σημαντικά ελληνικά και παγκόσμια brands, κορυφαίους κατασκευαστές, εισαγωγείς και αντιπρόσωπους βιομηχανικού εξοπλισμού, οι οποίοι θα παρουσιάσουν καινοτόμες τεχνολογίες, νέες τάσεις και βέλτιστες πρακτικές που μπορούν να τους προσφέρουν τις αναγκαίες λύσεις για τον εκσυγχρονισμό και την πιο αποδοτική τους λειτουργία.

Ο ΟΒΙ, στηρίζοντας την Έκθεση υπό την αιγίδα του,  συμμετέχει με περίπτερό του (Stand D6), από το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν ενημερωτικό υλικό για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει (εφευρέσεις, εμπορικά σήματα, βιομηχανικά σχέδια και τεχνολογική πληροφόρηση) και να συζητήσουν με εξειδικευμένα στελέχη του. Ή Έκθεση προβάλει ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σε τομείς όπως ο Αυτοματισμός, τα Συστήματα Ρομποτικής, η Τεχνητή Νοημοσύνη, η Μετάδοση Κίνησης, η Κατεργασία Υλικών, τα Συστήματα Logistics, τα Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας, η Μεταφορά Φορτίων, η Εργονομία.

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο του MEC Παιανίας, όπως και η είσοδος στο parking, είναι δωρεάν.

Στο link που ακολουθεί, μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε την πρόσκλησή σας:

episkepti gr (industry-tec.gr)

Tv Spot – Industry Tec (industry-tec.gr)

Ώρες λειτουργίας:

Παρασκευή: 10:00 – 20:00

Σάββατο: 10:00 – 20:00

Κυριακή: 10:00 – 19:00