210 6183580 - 582 | info@obi.gr

Παρασκευή, 9 Αυγούστου, 2024

2024 WIPO Global Awards – Ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής σε startups & ΜμΕ έως 31/03/24

Τα Παγκόσμια Βραβεία του WIPO τιμούν εξαιρετικές επιχειρήσεις και άτομα που κάνουν έξυπνη χρήση της Διανοητικής Ιδιοκτησίας με σκοπό την εμπορευματοποίηση και την ανάδειξή τους στην αγορά, ενώ παράλληλα συμβάλλουν θετικά στην κοινωνία μέσω της καινοτομίας και της δημιουργικότητάς τους.

Φέτος ο Διαγωνισμός για τα Βραβεία καλωσορίζει νεοσύστατες επιχειρήσεις (startups), μαζί με μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ) από όλο τον κόσμο, που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της Oικονομίας για να υποβάλουν αίτηση – είτε πρόκειται για την τεχνολογία, τη γεωργία, τις δημιουργικές βιομηχανίες ή σε κάποιο άλλο τομέα.

Ο WIPO δέχεται αιτήσεις εταιριών που χρησιμοποιούν όλες τις μορφές Διανοητικής Ιδιοκτησίας (ΔΙ), όπως διπλώματα ευρεσιτεχνίας & γεωγραφικές ενδείξεις, πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα, κ.λπ.

Κάθε νικητής θα λάβει ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα καθοδήγησης (tailored mentorship) που επικεντρώνεται στην ενίσχυση της χρήσης της διανοητικής ιδιοκτησίας, στην επιδίωξη νέων επιχειρηματικών στόχων και στην πρόσβαση του σε οικονομικούς πόρους, με στόχο τη δημιουργία ακόμη μεγαλύτερου αντίκτυπου.

Μια ανεξάρτητη κριτική επιτροπή θα επιλέξει μια Ομάδα έως 7 νικητών. Ο καθένας από τους επτά νικητές θα λάβει τιμητική πρόσκληση να παραστεί στην Τελετή απονομής των Βραβείων κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του WIPO, τον Ιούλιο στη Γενεύη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά, επισκεφθείτε το link για τα Παγκόσμια Βραβεία του WIPO εδώ: How to Apply: WIPO Global Awards 2024

Ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής:

Apply Now: WIPO Global Awards 2024 Seeks Small Businesses and Startups Successfully Using IP

WGA2024_OpenCallFlyer-English