210 6183580 - 582 | info@obi.gr

Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Οι συντονιστές του Έργου VIP4SME μας ενημερώνουν για το νέο Innovaccess Portal

Στο πλαίσιο του Έργου VIP4SME στο οποίο συμμετέχει ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας ως εταίρος, διατίθενται από τους συντονιστές ενημερώσεις, που αφορούν ενέργειες που έχουν γίνει ή πρόκειται να γίνουν στο έργο αυτό.
Αυτή τη φορά οι συντονιστές μας ενημερώνουν για το νέο και βελτιωμένο σχεδιασμό του Innovaccess Portal.
Με νέα γραφικά, ακριβή επιλογή εργαλείων και φιλική διεπαφή προς το χρήστη, το portal έγινε πιο απλό και προσιτό ειδικά σε νέους και μη έμπειρους χρήστες. Είναι σημαντικό πως τα εργαλεία που δημοσιεύονται επιλέγονται με βάση το ενδιαφέρον που δείχνουν οι ίδιοι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας και οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜμΕ). Φίλτρα για γρήγορες έρευνες (όπως γλώσσα, επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης ή μορφή εργαλείου), έχουν επίσης υλοποιηθεί.
Επίσης έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε ιστοσελίδες IP άλλων χωρών, επιλέγοντας τη χώρα που σας ενδιαφέρει. Το νέο portal του Innovaccess είναι ανοικτό σε προτάσεις και σχόλια βελτίωσης από τους ίδιους τους χρήστες και ζητά να ενημερωθούν περισσότερο από όλους οι ίδιες οι ΜμΕ ώστε να καταγραφούν οι πραγματικές τους ανάγκες.
Βρείτε την ιστοσελίδα του Innovaccess εδώ: www.innovaccess.eu