210 6183580 - 582 | info@obi.gr

Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

Διαδικτυακή συνάντηση ΟΒΙ & Mind the Minds: θέματα κατοχύρωσης Διπλώματος Ευρεσιτεχνίας σε Ελλάδα και εξωτερικό και προοπτική χρηματοδότησης

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας βρίσκεται πάντα κοντά στον καταθέτη για κάθε τίτλο προστασίας:
  • Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας
  • Βιομηχανικό Σχέδιο
  • Εμπορικό Σήμα
  • Εμπορικό Μυστικό
Μετά την πρώτη γνωριμία του ΟΒΙ με την Ομάδα Mind the Minds τον Ιανουάριο στο Ίδρυμα Ευγενίδου, εκφράστηκαν πολλές απορίες σε σχέση με την κατοχύρωση αλλά και τις μοναδικές προοπτικές χρηματοδότησής της που προκύπτουν στην παρούσα περίοδο.
Στις 26 Φεβρουαρίου 2022 η Mind the Minds σας δίνει την ευκαιρία να λύσετε τις απορίες σας μέσα από την ομιλία και τις ερωτήσεις που μπορείτε να κάνετε σε 2 ειδικούς της κατοχύρωσης στην Ελλάδα.
Στην εκδήλωσή η φιλόξενη ομάδα Mind the Minds θα υποδεχτεί την Κατερίνα Μαργέλλου, Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια και Διευθύντρια Νομικής Υποστήριξης του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) και τον Στράτο Κουτίβα, Διευθυντή στη Διεύθυνση Ελέγχου Τίτλων του ΟΒΙ, οι οποίοι θα σας ενημερώσουν
? για τα πλεονεκτήματα της κατοχύρωσης σε Ελλάδα και εξωτερικό
? τις ειδικές συνθήκες που καθιστούν την κατοχύρωση ιδιαίτερα συμφέρουσα στην παρούσα φάση, για διπλώματα ευρεσιτεχνίας, εμπορικά σήματα και βιομηχανικά σχέδια.
Μάθετε περισσότερα εδώ: www.MindTheMinds.com
Στο link που ακολουθεί, όταν συνδεθείτε, μπορείτε να εκφράζετε κάθε ερώτησή/απορία σας στο chat:
Επίσης το Facebook event μπορείτε να το βρείτε εδώ: https://fb.me/e/27qRpZyI7